Jeg har arbejdet professionelt med web og hjemmesider siden 2002, hvor jeg har lavet hjemmesider i HTML og CMS-systemer, OsCommerce, Scancommerce, WordPress og PrestaShop. Pga. min mangeårige erfaring og arbejde med mange forskellige brancher, er jeg god til at spørge ind til specifikke ønsker – også selvom du måske er helt ny på området og ikke kender de helt rigtige udtryk, men blot har en klar fornemmelse af, hvordan dit projekt skal se ud.

Jeg lægger stor vægt på, at hjemmesider af enhver art, skal være så brugervenlige som muligt, så dine kunder og besøgende skal tænke mindst muligt og blot synes godt om at bevæge sig rundt på din hjemmeside (og dermed også købe dine varer). Jeg har løbende taget kurser i usability og i december 2016 blev jeg certificeret i CPUX-F (Certified Professional for Usability and User Experience) som er en international anerkendt certificering.

Min egen webshop Miss A har eksisteret siden september 2009 (tidligere som jojoba.dk) – oprindeligt som en osCommerce shop og fra starten af 2010 som en PrestaShop løsning med diverse tilpasninger og ekstra moduler. Jeg  har stor erfaring med opsætning, opgradering, tilpasning og css-rettelser i PrestaShop. Derudover skriver jeg flittigt og hjælper andre webshop ejere i det danske PrestaShop forum.

Startwebbutik.dk blev til i 2012 fordi jeg ofte blev kontaktet af kommende, såvel som eksisterende webbutikejere, der ønskede hjælp til deres PrestaShops. Under menupunktet Referencer, kan du se nogle af de efterhånden rigtig mange shops, hvor jeg har lavet opsætning, opgraderet fra tidligere versioner og/eller tilpasset design i css – og du kan læse referencer fra nogle af mine kunder. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere referencer.

Jeg kan hjælpe med såvel små som store shops, opstart eller videreudvikling af eksisterende løsninger i PrestaShop – og i mit kundeportefølje har jeg alt fra små hobbyshops til store webshops med millionomsætning. Jeg bruger en stor del af min tid på at hjælpe mine eksisterende kunder med videreudvikling af deres shops – eller opsætning af nye shops til udvidelse af deres forretning, da mange vender tilbage med nye opgaver løbende. For mig er en opgave om en installation af en shop, eller en løsning på et specifikt problem ikke nødvendigvis en enkeltstående opgave – jeg vil meget hellere have, at det udvikler sig til et tæt samarbejde, hvor vi løbende sammen udvider og videreudvikler din webshop.

Hvis du ønsker hjælp til din PrestaShop, kan du sende en mail ved at klikke på linket herunder. Bemærk venligst, at jeg ikke besvarer generelle supportspørgsmål om PrestaShop af denne vej – du kan i stedet stille dit spørgsmål på PrestaShop.com forum, som har en dansk sektion.

Flere oplysninger:
FaceAbility ApS v/Ann Karina Høgh Robson
Søndre Molsvej 35
8420 Knebel

CVR-nr: 25706595