Anbefalinger af Startwebbutik.dk fra kunder

Jeg er imponeret over Ann Karinas høje faglige niveau og hendes alsidighed. Ann Karina er utrolig nem at kommunikere med, og følger op på tingene i en grad, så man føler sig fuldstændig tryg ved at lægge opgaverne ud.

Efter at have arbejdet med forskellige danske og udenlandske udviklere, så må jeg sige, at Ann Karina er lige præcis den ressource, som jeg har ledt efter til den løbende udvikling af mine webbutikker.

Domotech.dk, Senior24.dk
Morten Mortensen
Ejer
Vi har haft den store fornøjelse af, at have Ann Karina som samarbejdspartner til vores webshop www.sjovogkreativ.dk. Hun ved hvad hun har med at gøre og hendes rådgivning er virkelig professionel. Alt er som lovet og alle tidsrammer og deadlines bliver altid overholdt. Vi brændte fingrene flere gange i opstarten pga. alle de “amatør designere” som findes. Da vi var ved at miste modet, så fik vi kontakt med Ann Karina som med sin kvalificerede tilgang til opgaven, fik vores webshop op at køre inden for kort tid. Ann Karina har virkelig erfaringer indenfor dette område og vi kan på det varmeste anbefale hende! Så hvis I gerne vil have lavet en professionel webshop og har brug for en utrolig hjælpsom samarbejdspartner, så kontakt Ann Karina.
www.sjovogkreativ.dk
Naja & Henrik

Vi har i lagerkompagniet.dk haft fornøjelsen af, at skulle opbygge et lagerstyringsmodul baseret på en custom tilpasning af en prestashop. Ann Karina var helt fantastisk gennem hele forløbet, og har overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Faktisk har vi følt, at Ann Karina i perioden hvor vi fik lavet sitet, var en del af vores personale og ikke en ekstern konsulent. Vi har haft en oplevelse af en samarbejdspartner, som har tilgodeset de behov, vi havde og som ikke forsøgte at lave en standard løsning. Jeg kan på det varmeste anbefale Ann Karina og det arbejde hun udfører. Adm. Dir. Lagerkompagniet
Mikkel Bauer Kortegaard
Adm. Dir. Lagerkompagniet
Har brugt Ann Karina til løbende opgaver på vores webshop både med tilpasning af templates via css og implementering af nye funktioner.
Har altid overholdt deadlines og arbejdet meget struktureret og løst opgaverne til punkt og prikke – og meget professionelt Kom med gode inputs hele vejen igennem processen, sender hermed min varmeste anbefaling og vil helt sikkert benytte hendes kompetencer en anden gang.

Med venlig hilsen
Thomas Sørensen
Homeshop.dk
Vinkelvej 1
8620 Kjellerup
At have Ann Karina som samarbejdspartner er en sand fornøjelse. Der bliver sat tidsrammer for hver enkelt opgave, hvilket betyder, at deadlines altid bliver overholdt, hvilket er et generelt problem i denne branche – dog ikke for Ann Karina. Med en enormt problemløsningsorienteret tilgang, får man altid et velkvalificeret svar på ethvert problem. Med Ann Karina’s egne erfaringer inden for dét at drive webshop, har vi desuden brugt hende på konsulentbasis, når vi har stået over for andre udfordringer. Her har hun også været utrolig behjælpelig og vi kan på det varmeste anbefale hende! Ann Karina springer skalaen så hun får 6 ud af 5 stjerner!
Festivalgadgets.dk
Til alle jer som ønsker jer en god rådgivning kan jeg kun anbefale Ann Karina. Hun er en person som man kan maile om problemer med webshop og hun hjælper meget professionelt og hurtigt. Hun snakker med mig (ikke fagfolk) på et sprog, som også jeg kan forstå. Jeg har aldrig mødt hende personlig, men jeg kan kun anbefale hende – man kan godt have tillid til hende, at tingene vil være gjort ordentlig og til en god pris. Man kan jo starte i det små og med tiden udvikle sig og det hjælper Ann Karina også med. Hun har specialiseret sig i PrestaShop og det jeg glad for – det er en god løsning, og det er dejligt at Ann Karina kan hjælpe til at man kan bruge dem rigtigt. www.boys-girls.dk
Lidia
Jeg kom til Ann Karina efter en MEGET dårlig oplevelse og havde MEGET alvorlige problemer med webshoppen, som følge heraf. Det er den bedste beslutning, jeg har taget. Ann Karina er fantastisk og ærlig. Hun holder sine kunder i hånden og giver en rådgivning, hvor hun sætter sig i kundens sted og virker fuldt ud engageret i, at man som kunde for den bedst mulige løsning. Og skulle der være noget, som Ann Karina ikke lige kan løse/svare på, så finder hun ud af det og vender tilbage hurtigt! Ann Karina vil fremover få alle mine opgaver og jeg kan på det kraftigste anbefale hende til andre https://kira-enterprise.dk/
Kira
Jeg kan på det varmeste anbefale Ann Karina og Startwebbutik. En stor teknisk viden og en løsningsorienteret tilgang til tingene, gør at problemer bliver til små bump, og altid løses på den ene eller anden måde. Ann Karina arbejder struktureret, holder sine aftaler, og er meget engageret. Har man udfordringer, som Ann Karina ikke umiddelbart har en løsning på, så er hun lynhurtig til at sætte sig ind i tingene, og kommer tilbage med en masse ny information, og altid en løsning. Ann Karina er en super professionel person, som altid er en fornøjelse at arbejde sammen med.
Med venlig hilsen
Holidaymode.dk
Din hjælp med opdatering og løsning af problemer på webshoppen er løst hurtigt og vi har været i gode hænder hele vejen. Det gælder både aftalte problemer og nedbruddet sprang du til med det samme og var meget hjælpsom. Du har udvist stor forståelse og er løsningsorienteret og kommunikere så os der ikke er superbrugere forstår det, Fakturaen er meget udførlig, så man som kunde kan se, hvad der er løst hvornår.
Anne Mette Wienberg
wienberg-guld.dk