Kontakt

Kontakt mig, hvis du ønsker hjælp til din PrestaShop eller ønsker at komme i gang med at bruge PrestaShop til din webbutik. Skriv så udførligt som muligt, hvad opgaven går ud på – gerne med links og nuværende shopversion, shopsystem osv.

Bemærk, at denne formular ikke er beregnet til generel support vedr. PrestaShop. Hvis du har spørgsmål om generel brug af PrestaShop, henvises du til det danske PrestaShop forum.

Priser (ekskl. moms):
Kr. 750,- pr. time for enkeltstående opgaver og akut assistance/support og problemløsning for nye kunder. For nye kunder løser jeg kun opgaver efter modtaget forudbetaling, og der faktureres ikke mindre end 2 timer, uanset opgave. For større eller løbende opgaver kontakt mig venligst, da vi så oftest vil lave en aftale, hvor du faktureres som etableret kunde, se nedenfor.

Kr. 460,- pr. time for etablerede kunder, hvor jeg løbende laver rettelser, yder support, laver tilpasninger opgradering m.m. Her faktureres umiddelbart efter opgaven er løst eller en gang pr. måned – afhængig af opgavetype.

Husk venligst at kontrollere, at du har angivet en korrekt e-mailadresse og gerne tlf  i formularen, ellers kan jeg ikke kontakte dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer

  Emne

  Din besked

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *