Webhotel til PrestaShop

Jeg kan anbefale cHosting.dk på det varmeste til hosting af PrestaShop (og WordPress for den sags skyld). De har en exeptionel god support og faktisk også en hel del viden om PrestaShop.

cHosting er et dansk firma, dvs. deres servere er placeret i DK, som er vigtigt for SEO. De har cPanel og flere forskellige hostingpakker. Hvis du kører PrestaShop, bør du vælge et af deres PRO-hoteller.

Jeg er affilliate – dvs. jeg tjener penge på henvisninger. Men jeg havde ikke valgt cHosting.dk til at hoste min egen shop samt langt de fleste af mine kunders shops, hvis jeg ikke var tilfreds.

Hvis du ønsker at flytte til cHosting, vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe dig med processen. Hvis du bare vil bestille et webhotel, kan du gøre det via dette link

Der findes mange forskellige (og meget billige) webhoteller. Men pas på, da ikke alle tager daglig backup, hvilket du bør vægte højt, hvis du ønsker at drive en professionel virksomhed. Der er også webhoteller, hvor PrestaShop kører elendigt, eller hvor teknikerne ikke har nogen som helst viden om PrestaShop. Det bliver man hurtigt træt af, når man støder på problemer. Min personlige holdning og erfaring er, at de helt billige webhoteller som one.com og Gigahost er ubrugelige til PrestaShop. Så vælg rigtigt fra starten af – der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet.