Webhotel til PrestaShop

Jeg var gennem mange år kunde hos Meebox, og jeg har været godt tilfreds. Desværre blev Meebox solgt i december 2016, og alle kunder flyttes derfor til UnoEuro. Jeg er sikker på, at UnoEuro har mange glade kunder – jeg har bare flere dårlige erfaringer med dem via mine PrestaShop kunder, og jeg synes deres kontrolpanel er helt håbløst. Teknisk tilbyder de efter min mening ikke nogen hostingpakker, som matcher de store profesionelle løsninger som Meebox tilbød.

Jeg har flere kunder, der allerede er blevet flyttet – og jeg må være ærlig og sige, at det har UnoEuro slet ikke løst tilfredsstillende. Shops har været nede (nogle i flere dage) selv om både UnoEuro og Meebox lover, at de står for alt vedr. flytning. Det er bare ikke godt nok!

Derfor vil jeg personligt ikke anbefale dem.

Som konsekvens har jeg været på udkig efter et webhotel, som opfylder de samme krav, jeg havde til Meebox. Mit valg er faldet på cHosting.dk.

cHosting er et dansk firma, dvs. deres servere er placeret i DK, som er vigtigt for SEO. De har cPanel og flere forskellige hostingpakker. Hvis du kører PrestaShop, bør du vælge et af deres PRO-hoteller.

Jeg er affilliate – dvs. jeg tjener penge på henvisninger. Men jeg havde ikke valgt cHosting.dk til at hoste min egen shop, hvis jeg ikke var tilfreds – og indtil videre har jeg oplevet en exceptionel god service mht. svar på support tickets.

Hvis du ønsker at flytte til cHosting, vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe dig med processen. Hvis du bare vil bestille et webhotel, kan du gøre det via dette link

Der findes mange forskellige (og meget billige) webhoteller. Men pas på, da ikke alle tager daglig backup, hvilket du bør vægte højt, hvis du ønsker at drive en professionel virksomhed. Der er også webhoteller, hvor PrestaShop kører elendigt, eller hvor teknikerne ikke har nogen som helst viden om PrestaShop. Det bliver man hurtigt træt af, når man støder på problemer. Min personlige holdning og erfaring er, at one.com og Gigahost er ubrugelige til PrestaShop. Så vælg rigtigt fra starten af – der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet.