Themes til PrestaShop

TemplateMonster.com er et amerikansk firma, der sælger themes til PrestaShop fra mange forskellige udviklere. De genbruger ofte de samme moduler i themes, hvilket gør at diverse moduler er godt afprøvede. Derudover har de rigtig god support, når der er problemer.

Jeg har rigtig mange kunder, hvor vi har købt themes hos Templatemonster, PrestaShop Addons og Envato Market. Fælles for alle er, at man altså desværre ofte oplever en eller anden form for problemer med themet, fordi der er eksempelvis er moduler der ikke er kompatible, eller versionen af PrestaShop er for ny i forhold til themet og der derfor er moduler i themet der skal rettes. Derfor er det rigtig vigtigt at købe ens theme fra et sted, hvor man er sikker på, at man får god support.

Support får man selvfølgelig også hos de andre udbydere jeg har nævnt, men ofte er disse udviklere asiater, der ikke er særlig gode til engelsk, og der opstår derfor ofte misforståelser, når man skriver til dem på engelsk – er min erfaring. Templatemonster har 24/7 livechat og kan de ikke løse problemet via chatten, så opretter de en ticket, hvor man kan følge status på sagen. S

Se themes fra TemplateMonster her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *