Nedenfor kan du se nogle eksempler på shops, hvor jeg har hjulpet – eller er i gang med at hjælpe med installation, tilpasning af designs, opgradering af PrestaShop version, installation og tilpasning af moduler og diverse opsætninger.

Læs anbefalinger fra nogle af mine kunder


Igangværende opgave Hvidevarerbussen.dk – Shop med hårde hvidevarer med komplekst fragt-setup og diverse tilpasninger.
Igangværende opgaver Løbende support for faste PrestaShop kunder eksempelvis: Google Shopping opsætning. SSL certifikat, theme tilpasninger, nye multistores, opgraderinger m.m.
Tidligere (og løbende) opgaver:
Datamigrering på rulleskisport.dk. Shoppen er en 1.6 som løbende er opgraderet, men hvor der historisk lavet en del “rod” bagved. Derfor blev data migrereret over i en ny installation med nyt theme m.m.
Luxboks.dk og luxboks.se. Magento multishop der blev flyttet til PrestaShop
ByGabriella også fysisk butik i Valby. FlexPOS integration
Newzealandboots – Multistore med tre forskellige domæner
OneMore – Multistore
VIVA OLIVIA – hjælp til installation, opsætning og tilpasning af nyåbnet shop
alldogsareangels Alldogsareangels.dk – Linse Kessler Merchandise
pomponenfant Pomponenfant.dk – Ny installation, opsætning og tilpasning af shop der sælger børnetøj
skatenation skatenation.dk – Opgradering af shop fra 1.5 til 1.6 samt diverse tilpasninger
Shop med festartikler, bageudstyr, udklædning m.m. Sjovogkreativ.dk – hjælp til færddiggørelse af shop, nyt theme med tilpasninger i css, One Page Checkout m.m.
bagspaceone Bagspace.dk – opgradering af PrestaShop 1.4 med fejl til version 1.5 i første omgang – selvfølgelig med responsivt layout og klar til version 1.6. Efter opgraderingen er der lavet diverse tilpasninger og tilføjelser. F.eks. SSL certifikat, Facebook shop, e-conomic integration, shoppen er e-mærket m.m.
holidaymode.dk Holidaymode.dk – Tøjbutik som også har fysisk butik med komplet installation og opsætning samt diverse tilpasninger af theme. Mailchimp nyhedsbrev. Hjælp til DNS, flytning af blog m.m.
legehjulet Legehjulet.dk – Opgradering fra PrestaShop 1.3 til 1.5 med nyt theme. One Page Checkout, GLS modul, EAN modul og meget mere.
copenhagenluxe Copenhagen-luxe.dk – Tøjbutik med både engros- og privatsalg. Installation af shop, responsivt theme, opsætning af B2B kundegrupper til Danmark og udland, differentieret fragtberegning baseret på land og kundegruppe m.m.
michaelkohl Michaelkohl.dk – installation, opsætning, specialtilpasning af theme og rådgivning vedr. dét at åbne og drive en webshop.
Rahne.dk – børnetøjsbutik, hjælp til generel opsætning af shoppen, tilpasning af theme, vejledninger i brugen af PrestaShop.
Festivalgadgets sælger festilvaludstyr, festivaltelte og sjove ting og udstyr til festivals Festivalgadgets.dk: Tilretning af theme og opsætning, fejlfinding og løsning af diverse fejl i shop, der ikke virker korrekt efter endt leverance fra anden leverandør. Opsætning af fragt, integration med e-conomic, One Page Checkout, duplicate content problemer og generel support i brugen af PrestaShop samt e-handelssporing vedr. Google Adwords
Jadall.dk: Smykkebutik – Opgradering og generel support til opsætning og tilpasninger. Opsætning af Multistore i PrestaShop 1.5.3.1 med B2B version af shoppen
Dansehjoernet.dk: Shop med metervarer og tilbehør til dansetøj. Shoppen kører version 1.53.1. Themerettelser og diverse opsætning.

wiederquist-cph.dk

Wiederquist-cph.dk: Eksklusiv shop med sko, støvler og accessories. Prestashop version 1.5.3.1 og responsivt theme der tilpasset ud fra designoplæg. Der laves opsætning så shoppen er køreklar med dansk sprog, valuta, betalingsmodul, moms osv.
cphbliss Cphbliss.com – Multistore med 3 forskellige sprog/fragtregler/differentieret opsætning. Shoppen blev opgraderet fra PrestaShop 1.5 til 1.6. Der er skiftet domænenavne, webudbyder, mailadresser og en hel masse “teknik”. Der installeret nyt theme med tilpasninger, div. integrationer, bl.a. Livechat, Coolrunner. Redirect fra gamle shops, så linkjuice bevares og meget mere.
Tøjbutikken Abelone-holte.dk abelone-holte.dk: Fysisk tøjbutik, hvor der er lavet webshop med masser af tilpasninger. Der bruges MailChimp til nyhedsbreve, specialtilpasset modul til at generere og udskrive stregkodelabels, masseopdatering af rabatter når der er udsalg, masseopdatering af kategorier, pop-up med gå til kasse, eller fortsæt indkøb og meget meget mere. POS-Systemet er specialtilpasset til denne shop med masser af funktionalitet, bl.a. håndtering af returvarer, tilgodebeviser og meget andet.2014: Shoppen er nu opgraderet til version 1.5.6.2 med nyt specialtilpasset theme og diverse moduler og integrationer. POS-systemet er nu ændret til Flexpos.
Headwear - caps, huer, headphones Headwear.dk – Diverse opsætninger og installation af moduler, tilpasning af af theme (shoppens theme er oprindeligt udviklet af et andet firma i Thailand, hvor forskellige funktioner ikke virkede efter endt leverance)
Tilbehør og reparation af iPhones og iPad Trendphones.dk – Installation af shop og theme, tilpasning af theme, Facebook integration samt diverse opsætning.
Atfanoe.dk – Opgradering af PrestaShop, installation og tilpasning af theme samt opsætning af shoppen. Shoppen får pt. en brush-up mht. designet og hele konceptet ændres.
Boys-girls.dk – Flytning af domæne, webhotel, installation, opsætning og betalingskortaftale hos ePay samt efterfølgende opsætning af testshop. Installation og tilpasning af nyt theme.Shoppen er opgraderet til version 1.6 i 2015 fra version 1.4
beoviborg.dk – Bang & Olufsen Viborg – hjælp til div. opsætning og brug af PrestaShop. Theme tilpasses B&O’s designguide
Kontorel.dk – Opgradering fra version 1.5 til 1.6
Tamarind.dk – installation af PrestaShop til tøjbutik. Cuteconcept.dk/v. Helene Steensby har lavet opsætning af de grafiske elementer, holdt kursus for kunden mht. vareoprettelse, hjælp til ansøgning om betalingskort m.m
CarlaCarlashop.dk – Installation og opsætning af ny webshop. Cuteconcept.dk/v. Helene Steensby har lavet designoplæg som themet er tilpasset efter, samt efterfølgende opsætning af grafiske elementer, logo m.m.
Bror og søster – ny shop til Grønlandsk kunde. Cuteconcept.dk/v. Helene Steensby laver opsætning af shoppen, hjælper med ansøgning til betalingskort/indløsningsaftale og laver alt det grafiske i shoppen.
Coldhandwinery.dk – Hjælp til installation og opsætning af e-conomic modul, således at webshoppen får overført ordrer og kunder til regnskabsprogram
Shop.hydrozid.com – Medicinalvirksomhed der sælger lægemidler. Installation af PrestaShop, theme, tilpasning af theme til kundegruppe. Opsætning og kursus for ejere
Duckhouse.dk – Opgradering til Prestahop 1.6, opsætning af multistore, installation af themes til multistore generel support
Menuvin.dk – Opgradering af Prestashop, opsætning af bl.a. chatfunktion, OPC, support.
Starsbypshop.dk – Installation, opsætning, theme
Bettyp.dk – Opgradering fra 1.5 til 1.6
Mystylistshop.dk – Shop med skønhedsprodukter. Installation, opsætning og nyt theme
BM Auto – PrestaShop 1.5 hjælp til færdiggørelse samt opsætning af multistore. Lidt specielt setup, da shoppen bruges til at præsentere biler og ombygning af biler. Der er også installeret multistore, hvor der sælges trailere
Sportspower.dk – Opgradering fra version 1.4.9 til 1.6
billiggro.dk: Nyt theme med tilpasninger i css og flytning af funktionalitet der var implementeret i tidligere theme. Denne shop er e-handelsmærket godkendt og der er lavet tilpasninger, så den opfylder div. krav hertil.I 2015 har jeg opgraderet shoppen til version 1.6
LED247.dk – shop der sælger LED belysning. Shoppen kører version 1.5.4.1 og har One Page Checkout, Pacsoft modul til pakkelabels. Den opfylder krav til e-mærket. Der er lavet en del tilpasning til themet i css.
Rulleskisport.dk – Opgradering af shop samt oprydning i filer og database.
Dressescopenhagen.dk – Ny shop installation i 1.6.
Beautifulpoland.dk – Ny shop installation i 1.6. Hjælp til webhotel, Domæneopsætning m.m.
b-l-trading.dk – Ny shop for eksisterende kunde. Shoppen skal bruges til B2B salg og er lavet i PrestaShop 1.6
Hoffenberg.dk – installation og opsætning af PrestaShop 1.6 shop med theme
Audioone.eu – installation og opsætning. En “gammel” kunde, som jeg har lavet flere forskellige shops for igennem de seneste 3 år.
Baekvang.net – Opgradering fra fejlfyldt tidlig version af 1.5 til 1.5.6.2, diverse optimeringer af måden shoppen er sat op på. Opsætning af funktionalitet og diverse opsætninger efterfølgende.
Senior24.dk – Ny shop med nyt koncept for eksisterende kunde, som jeg har arbejdet for igennem 1½ år på flere forskellige projekter. Shoppen installeres med PrestaShop version 1.6.0.9 med multistore setup således at senior24.se ligger på samme installation
Theogide.dk – fysisk butik der er skiftet fra hostet løsning til PrestaShop. Installation, theme, opsætning og oplæring i brugen af PrestaShop. Shoppen kommer til at køre multistore så der er en shop rettet mod private forbrugere samt en B2B shop.
dkvin.dk – ny shop til eksisterende kunde, som skal have en helt ny shop i version 1.6 med responsivt layout m.m.
Haisler.dk – Butik der sælger tøj og smykker. Opgradering af PrestaShop 1.5.4.1 med forskellige fejl og uhensigtsmæssigheder. Hjælp til opsætning, fejlsøgning m.m.
Villumsign.dk – multistore med alm. shop samt B2B shop for fysisk veletableret grafisk virksomhed, der bl.a. sælger skilte og reklameindpakning af biler
Coolhealth.dk – Multistore med to vidt forskellige shops. Den ene med privatsalg og den anden med B2B salg. Installation, opsætning og konfiguration samt diverse ekstra moduler og tilpasninger.
DDTri.dk – Installation og opsætning, multistore med privatsalg og B2B salg
Gadgetstation.dk – Installation og opsætning med bl.a. e-conomic, PacSoft, DC-handler. Specialtilpasset theme
Butikvinmark.dk – Fejlsøgning, nyt theme, diverse opsætning
One-k-dk – PrestaShop version 1.5 med opsætning og themetilpasninger
Fotoimport.dk: Shop med fotoudstyr. One page Checkout, css-tilpasninger, installation og opsætning af moduler, bl.a. Attribute Wizzard Pro, løbende support og rådgivning om PrestaShop.
Thepaleoshop.dk – ny installation og opsætning af shop for eksisterende kunde
Basicelements.dk – hjælp tll diverse fejl i shop samt opsætning af PrestaShop
Domotech.dk og safter.se: domotech.dk kørte som en ældre version af PrestaShop. Den er bygget op igen som ny shop i version 1.5. I begge shops er der lavet diverse tilpasninger og opsætning af bl.a. One Page Checkout, produktfeeds, integration af Trust Pilot, e-mærket m.m.
Shop.printech.dk: B2B shop med standard PrestaShop theme. Installation og opsætning af bl.a. e-conomic integration, One Page Checkout, fakturabetaling m.m.
Musik-konsulenten.dk: Flytning af shoppen til ny host og diverse opsætninger af shoppen mht. lande, fragt, betaling m.m. Shoppen skal med tiden også opgraderes til version 1.5
Ocean-going.com: Installation af PrestaShop og responsivt theme, diverse tilpasninger af theme, generel opsætning af shop.
Smartleg.dk: Fejlfinding i shop, opsætning af forskellige moduler, bl.a. DC handler, tilpasning af One Page Checkout, diverse support og vejledninger.
Olinespaleoshop.dk: Hjælp til korrekt opsætning af lagerstyring, installation af Pacsoft modul og opsætning af e-conomic integration.
webfisk.klostergydens-fisk.dk: Installation af PrestaShop version 1.5.4.1 med standardopsætning af fragt, moms m.m. samt småjusteringer til standard theme.
Digital-racing.dk: Fragtopsætning til hele verden, smårettelser til theme.
Directscandinavian.com: Portal med danske designvarer til det japanske marked. Flytning af shop
Vinmager.dk: Eksisterende shop der kører PrestaShop. Shoppen blev flyttet fra one.com til Meebox for at opnå bedre performance. Installation af epay betalingsmodul og e-conomic integration. Shoppen er i juli 2015 opgraderet fra version 1.4.2 til version 1.6.0.14 og standard theme
Billiggro.dk: Ændring af theme i css, tilpasset topmenu- og footer modul, e-conomic integration, Google Website Translator.
Homeshop.dk: Diverse themerettelser og tilpasning af elementer på siden. Installation af testshop.
Blondie.dk – Forskellige tilpasninger af theme, bl.a ny forside med de tre billedrammer. Facebook integration, opsætning i Back Office m.m.
Spotsalg.dk: Ny webbutik, som hostes hos Meebox. Theme med tilpasninger, epay betalingsmodul, integration med e-conomic, One Page Checkout (ikke-standard PrestaShop udgaven) samt GLS-pakkeshop.
Lacmodul.dk: En anderledes måde at bruge PrestaShop på. Siden er lavet med login, hvor der kun er adgang for B2B kunder. Lageret får automatisk udskrevet ordrer, så dem der pakker ordrene ikke skal i PrestaShop for at håndtere ordrer. Ligeledes er der integration med e-conomic, så lagerantal opdateres automatisk i PrestaShop. Themet er tilpasset, mht. diverse visninger af f.eks. priser, fragt osv. da disse oplysninger ikke er relevante for denne shop. Læs hvad Lagerkompagniet skriver om vores samarbejde.
au2udstyr.dk – Nystartet webbutik, hvor ejeren manglede hjælp til oversættelser, modulopsætning samt rettelser i theme og flytning af elementer i themet.
Stepupfitness.dk: Theme rettelser i css
Billigtsportstoej.dk: Opsætning af fragt, forsendelse, betalingsgateway, Google Analytics, oprettelse af varer (varianter, billeder, tekster, oversættelse af varetekster eng-da).
Miss A sælger gaveartikler, tekander, duftpinde, dørstoppere og opbevaring af tebreve Min egen shop er Missa.dk og den er lavet som en multistore, der også sælger til Sverige via siden Missa.se. Shoppen sælger primært gaveartikler, små tekander, æsker til tebreve, forskellige varer i retrostil samt duftpinde og duftlys. Themet er tilpasset, og der er installeret mange forskellige moduler f.eks. One Page Checkout, Facebook, integration til regnskabsprogrammet e-conomic, modul til pakkelabels m.m. Shoppen kører med SSL og den er hostet på et Pro-hotel hos cHosting.